Hoofd Product Engineering

Rotselaar (BE)
Innovation and Engineering
Belparts vacature hoofd product engineering

Wie ben jij?

Ben je een praktische, hands-on probleemoplosser met teammanagementervaring en een multidisciplinaire interesse? Dan bieden wij jou de perfecte baan in een geweldige werkomgeving.

Functiebeschrijving

Je prioriteert, plant, coördineert en superviseert de verschillende ontwikkelings- en engineeringprojecten, zowel intern als extern. Je stuurt het Innovation & Engineering team aan, ontwikkelt de R&D strategie en beheert de verschillende fasen in de Product Engineering Life-Cycle. Je behandelt de ontwerpuitdagingen in de eerste fasen van de levenscyclus en de praktische aspecten tijdens latere fasen, zoals kwaliteitsborging, het verbeteren van het product(assortiment) voor serieproductie, robuustheidstesten, opschaling en het integreren van gebruikersfeedback voor volgende releases. Je organiseert, bewaakt en neemt de eindverantwoordelijkheid voor de releasestrategie, versiecontrole en kwaliteitsborging van onze firmware, waarbij je actief deelneemt aan verschillende activiteiten van de ontwikkelingsprocessen.

Profiel

We zijn op zoek naar een ervaren, praktische probleemoplosser met een masterdiploma in engineering (Elektronica, mechatronica of gelijkwaardig) en ervaring in het aansturen van ingenieursteams. Met je hands on mentaliteit geniet je van de meer praktische aspecten van productontwikkeling. Je hebt aantoonbare ervaring in het opzetten en/of managen van Software Quality Assurance (SQA) als middel om de embedded software engineering processen en methoden te bewaken om een goede kwaliteit te waarborgen.

Affiniteit met HVAC is vereist.

Bij voorkeur heb je kennis van een of meer van de volgende onderwerpen:

 • Kennis van mechatronica, hardware, hydrauliek, HVAC, motoren, sensoren, ….
 • Embedded software systeem architecturen en ontwerp
 • Embedded software ontwerp
 • Communicatieprotocollen (bekabeld en draadloos)
 • iOT-technologieën en -strategieën
 • Analoog en digitaal hardwareontwerp
 • Besturingstechniek
 • Testprotocollen
 • Verschillende softwaretools (LabView, Altium, …)
 • Datacommunicatieprotocollen (MODBUS, BACnet, ZigBee, Bluetooth, NFC…)

Belparts biedt

Een innovatieve early-adopter baan in de informele en comfortabele setting van een groeiend MKB waar je als persoon echt het verschil kunt maken en vorm kunt geven aan de producten van de toekomst. Uiterst dynamische werkomgeving: nieuwe ideeën worden geboren en geïmplementeerd zo snel als je kunt.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar ons op. Heb je nog een vraag over deze vacature neem dan gerust contact met ons op.

  Je gegevens

  Welk dienstverband heeft je voorkeur?

  Upload je motivatie en CV (alleen PDF bestanden, max. 5MB per PDF)