Permanente innovatie, hoge kwaliteit

Dynamx DXC

Bij Belparts liggen marktbehoeften aan de basis van elk productdesign. Bij de bouw van elke component houden we bovendien rekening met functionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat alles met één doel voor ogen: toegevoegde waarde creëren voor eindgebruikers, installateurs, systeemintegratoren en gebouweigenaars.

Marktgedreven innovatie

We willen producten en systemen steeds verder optimaliseren. Onze ingenieurs integreren de nieuwste, beproefde technologische ontwikkelingen in het ontwerp van nieuwe HVAC componenten en weten als geen ander hoe ze kwaliteit moeten combineren met betaalbaarheid.

Permanente optimalisatie

Onze ingenieurs zoeken voortdurend naar verbeteringen. We creëren steeds betere veldcomponenten die de kwaliteit en het comfort verder verhogen en de kosten reduceren. Dankzij onze ruime terreinervaring detecteren we snel opportuniteiten voor optimalisatie.

Creatie van revolutionaire innovaties

We aarzelen niet om nieuwe concepten en producten te ontwikkelen die bestaande fundamentele problemen bij de inbedrijfstelling, de commissioning en het onderhoud een halt toeroepen. We denken steeds een stap vooruit en brengen een heuse revolutie teweeg in het ontwerp van HVAC systemen.

Milieubewustzijn overal in de onderneming

Belparts streeft ernaar om de milieu-impact van al zijn activiteiten tot een minimum te beperken. Om het milieubewustzijn in onze organisatie aan te moedigen, hebben we op alle niveaus actieplannen opgestart. De veldcomponenten die we ontwikkelen, verbruiken bovendien minder energie en bevatten geen toxische materialen of gassen.

Al meer dan twee decennia toonaangevend in de sector

Belparts werd in 1987 opgericht door professionals uit de HVAC sector. Sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd dankzij ons intelligente productontwerp en onze betrouwbare oplossingen. Van bij het begin boekt onze onderneming een gezond succes.

Gedeelde competentie en waarden

De werknemers van Belparts delen hun passie voor technologie, productdesign, kwaliteit en HVAC toepassingen. Onze teamleden zijn stuk voor stuk klant- en resultaatgericht en zijn allemaal begeesterd door ‘innovatie’. Integriteit en verantwoordelijkheid zijn absolute voorwaarden voor elke werknemer.