Belparts is uitgegroeid tot
een bekende marktspeler

Over Belparts

Over Belparts

Belparts werd in 1987 opgericht met als oorspronkelijke bedoeling zich te specialiseren in veldapparatuur die geïntegreerd wordt in de automatische regeling van gebouwen.

Als onafhankelijk familiebedrijf is Belparts uitgegroeid tot een bekende marktspeler en staat intussen aan de top in de ontwikkeling en productie van HVAC componenten. Dankzij onze 25+ jaar ervaring realiseren onze klanten substantiële energie-besparingen in gebouwen gekoppeld aan een hoger welzijn van de bewoners.

HVAC: Heating, Ventilation & Air Conditioning

Wat

Belparts is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de marketing van componenten voor de automatische regeling van HVAC systemen in gebouwen. Met haar Dynamic Flow Networking concept, introduceert Belparts een nieuwe methode voor de comfort regeling & het energiebeheer in gebouwen. Belparts’ continue productinnovatie wordt gedreven door concrete noden in de markt en vertrekt vanuit een permanente zoektocht naar een hoger comfort voor de gebruiker in combinatie met een lager energieverbruik en lagere life time kosten.

Waarom

De onderneming beperkt de lifetimekosten van HVAC systemen en biedt daarvoor meer comfort aan de eindgebruikers.

Waar

Belparts is een familiale onderneming met hoofdzetel in Rotselaar (België) en verdeelt haar producten rechtstreeks in de thuismarkten en via een internationaal netwerk van distributeurs daarbuiten.