Ervaren ingenieur embedded software

Rotselaar (BE)
Innovation and Engineering

Wie ben jij

Heb je een passie voor het maken van software voor embedded doelen? Dan bieden wij jou de perfecte baan in een geweldige werkomgeving.

Werken bij Belparts

We maken slimme, geconnecteerde apparaten die de volledige klimaatregeling in grote gebouwen automatiseren. We streven naar innovatie en kwaliteit door technologie te gebruiken om elk onderdeel van onze productontwikkelingscyclus te verbeteren:

 • We passen Agile-processen toe om ons aan te passen aan veranderende behoeften en om ons engineeringteam een duidelijke visie op het werk te geven.
 • Onze firmware doorloopt een Quality Pipeline, versterkt door statische analyse, peer code reviews en geautomatiseerde tests.
 • Het ontwerp en de assemblage van onze innovatieve dynamx™ producten gebeurt intern, waar onze ingenieurs onze assemblagelijn hebben verbeterd met geautomatiseerde producttests.
 • We ondersteunen onze klanten met gebruiksvriendelijke tools, zoals onze eigen smartphone-applicatie.

Dit is allemaal mogelijk dankzij ons cross-functionele softwareteam, dat niet te verlegen is om nieuwe verbeteringen voor te stellen en creatief nadenkt over hoe we nieuwe innovatieve functies in onze producten kunnen aanbieden.

Functieomschrijving

Je beschouwt jezelf als een cross-functionele software engineer, maar je houdt vooral van embedded ontwikkeling. Je vindt het leuk om een datasheet van een nieuwe sensor of motor te lezen en daar een kwalitatieve driver van te maken. Ook in embedded software kun je de juiste abstracties identificeren en onderhoudbare en testbare code maken. De juiste afweging maken met de beperkingen van het embedded apparaat. Kortom, je streeft naar vakmanschap in je werk.

Naast je kernexpertise vind je het niet erg om breder te gaan en andere gebieden van het bedrijf te ondersteunen door in-house softwaretools te ontwerpen en te onderhouden, nieuwe geautomatiseerde tests toe te voegen en op zoek te gaan naar kwaliteitsverbeteringen.

Profiel

We zijn op zoek naar een volwassen embedded softwareontwikkelaar met een master in engineering (Elektronica-ICT, Software) of gelijkwaardig door ervaring. Enkele technologieën waarmee je waarschijnlijk in aanraking zult komen binnen ons softwareteam:

 • Diverse programmeertalen: C, python, .net maui, Xamarin, Labview, C#
 • Kwaliteitstools: Git, Gitlab CI, Jira, CMake, Robot framework, Unity
 • Chips: Nordic, STM, Atmel
 • Platformen: Zephyr OS, Linux, Docker, bare-metal
 • Communicatieprotocollen: BACnet, Modbus, Bluetooth

Belparts biedt

Een innovatieve early-adopter baan in de informele en comfortabele setting van een groeiende KMO waar je als persoon echt het verschil kunt maken en vorm kunt geven aan de producten van de toekomst. Een dynamische werkomgeving, waar creatief denken en een kritische kwaliteitsmentaliteit hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar ons op. Heb je nog een vraag over deze vacature neem dan gerust contact met ons op.

  Je gegevens

  Welk dienstverband heeft je voorkeur?

  Upload je motivatie en CV (alleen PDF bestanden, max. 5MB per PDF)